Leden

Ellen Brocatus

Ellen Brocatus

Voorzitter

Het leuke aan Rotaract vind ik dat ik iets kan betekenen voor anderen en tegelijkertijd mezelf kan ontwikkelen, daarnaast heb ik door Rotaract veel leuke enthousiaste mensen leren kennen.

John-Melle Bokhorst

John-Melle Bokhorst

Vice Voorzitter

Samen de handen uit de mouwen steken om de wereld voor anderen een beetje beter/leuker te maken. Jezelf in informele sfeer ontwikkelen en een heleboel plezier en gezelligheid. Dat is voor mij Rotaract in een notendop!

Ghislaine Rootinck

Ghislaine Rootinck

Penningmeester

Ik heb Rotaract Apeldoorn vorig jaar leren kennen en de klik was er gelijk. Ik was nog maar een paar keer wezen kijken maar deed gelijk al mee met een projecten dat het ‘De Beursvloer’ en de jaarlijkse ‘Kidsdag’. Super leuk om gelijk zo mee te kunnen doen!

Fleur Eemsing

Fleur Eemsing

Algemeen lid

Ik ben in 2017 bij Rotaract Apeldoorn gekomen en vond vooral de kidsdag echt geweldig! Daarnaast is het ook leuk om met de Rotary’s samen te werken aan projecten of gewoon een leuke dag te hebben en de rally met ze te rijden (vooral leuk als je dan 2e wordt, haha).

Evelien Borgdorf

Evelien Borgdorf

Aspirant lid

Eerder ben ik al lig geweest van Rotaract Eindhoven, nu ik in Harderwijk woon zocht ik een nieuwe club en vond ik die in Apeldoorn! Het lijkt me super leuk om weer aan de slag te gaan met nieuwe projecten en te kijken hoe RAC Apeldoorn het doet.

Charlotte Janssen

Charlotte Janssen

Oud lid van 2012-2019

Ik was op zoek naar een manier waarop ik iets terug kon doen voor de maatschappij en nieuwe ervaringen op te doen. Als bonus heb ik er een fantastische vriendengroep bij gekregen!

Marike Scholten

Marike Scholten

Oud lid van 2010-2019

Rotaract betekent voor mij een verschil maken voor andere samen met mijn vrienden.
In bijna 10 jaar Rotaract heb ik geweldige projecten gedaan zoals de Kidsdag waarbij minima gezinnen naar de bios konden maar hebben we op ons 30 jaar jubileum ook 10.000 euro (!) opegehaald voor het ANF!

Lid worden?

Lid worden?

Algemeen lid

Vul het formulier onderaan in en we nemen snel contact met je op.