Leden

Bart Lammers

Bart Lammers

Voorzitter

Ervaringen opdoen die je anders niet snel tegen zou komen in combinatie met je eigen talenten ontdekken. Dit is wat Rotaract te bieden heeft. Daarnaast leer je nog eens nieuwe mensen kennen, met allemaal hetzelfde doel: iets betekenen voor de maatschappij.

John-Melle Bokhorst

John-Melle Bokhorst

Vice Voorzitter

Samen de handen uit de mouwen steken om de wereld voor anderen een beetje beter/leuker te maken. Jezelf in informele sfeer ontwikkelen en een heleboel plezier en gezelligheid. Dat is voor mij Rotaract in een notendop!

Ellen Brocatus

Ellen Brocatus

Secretaris

Het leuke aan Rotaract vind ik dat ik iets kan betekenen voor anderen en tegelijkertijd mezelf kan ontwikkelen, daarnaast heb ik door Rotaract veel leuke enthousiaste mensen leren kennen.

Haris Skalonjic

Haris Skalonjic

Penningmeester

Rotaract is (vooral in Apeldoorn!) een gastvrije club waar je iets kan betekenen voor de samenleving, waar vriendschappen ontstaan en waar talenten worden ontdekt.

Charlotte Janssen

Charlotte Janssen

Algemeen lid

Ik was op zoek naar een manier waarop ik iets terug kon doen voor de maatschappij en nieuwe ervaringen op te doen. Als bonus heb ik er een fantastische vriendengroep bij gekregen!

Katrien Elzinga

Katrien Elzinga

Algemeen lid

Samen dingen doen heb ik altijd al erg leuk gevonden. Ik ben een teamplayer en ben dol op gezelligheid. Dat zit bij de Rotaract helemaal goed. Al bij de eerste ontmoeting was het duidelijk dat ik hier thuis hoorde. De leden zijn loyaal en hebben een echte hands-on mentaliteit, iets waar ik naar op zoek was. Ik vind het erg spijtig dat er een leeftijdsgrens aan zit, anders had ik hier wel voor altijd bij willen zitten!

Pepijn van den Brink

Pepijn van den Brink

Algemeen lid

Rotaract is voor mij het nuttige met het aangename verenigen. Mooi voorbeeld daarvan was de actie met NL Doet.

Astrid Lubbers

Astrid Lubbers

Algemeen lid

Voor mij is Rotaract een gezellige groep mensen die zich samen inzetten om iets te kunnen betekenen voor anderen.

Marike Scholten

Marike Scholten

Algemeen lid

Rotaract betekent voor mij een verschil maken voor andere samen met mijn vrienden.

Maurits Meiboom

Maurits Meiboom

Leeftijdsgenoten ontmoeten en met hen van gedachten wisselen, projecten opzetten en veel gezelligheid. Het draagt allemaal bij aan mijn persoonlijke ontwikkelling en dat is Rotaract voor mij.

Alice Pranger

Alice Pranger

Algemeen lid

Je inzetten voor de maatschappij, persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Dat is Rotaract voor mij. Een club enthousiaste vrienden die samen organiseren en de handen uit de mouwen steken.

Lid worden?

Lid worden?

Algemeen lid

Vul het formulier onderaan in en we nemen snel contact met je op.